Prima pagină » Case din lemn

CASE DIN LEMN TIMBER FRAME

De ce sa construiești o casă din lemn – Timber frame?

Construcții de până la 5 ori mai eficiente energetic

Poate nu te-ai gândit niciodată la lemn în acest mod, dar ține cont că este un material izolator excepțional. Pereții de lemn izolează mult mai bine decât cei din alte materiale de construcții, astfel că pot fi cu până la 50% mai subțiri! Față de o construcție tradițională, o construcție din lemn te ajută să economisești de până la două ori mai multă energie.


Izolare fonica excelenta

Izolarea fonică este esențială pentu un mediu confortabil. Fie ca vorbim de zgomote exterioare sau interioare, o casa cu structura din lemn te va proteja perfect. Folosind o structură de lemn închisă, împreună cu izolație a pereților cu fibra lenoasă sau vată bazaltică, beneficiezi de izolare atât la zgomote aeriene cât și la zgomote de impact.

Siguranta maxima la cutremure

Lemnul este un material elastic, iar pereții construcțiilor din lemn propuse de G500 sunt special proiectați pentru zone seismice. Forța seismică este o forță de inerție, altfel spus, cu cât construcția este mai grea, cu atât este afectată mai puternic de cutremur. Construcțile Timber frame sunt ușoare și robuste, pregătite să facă față oricărui cutremur.


Constructii nepoluante

Gospodăriile private din societatea modernă constituie cel mai mare consumator de energie, mai mare chiar și decât industria! Cea mai mare parte din energie este consumată pentru încălzirea spațiului și a apei. Lemnul ca material de construcție este o soluție pentru îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor.
În plus, construcțiile noastre au o amprenta de carbon neglijabilă față de construcțiile din cărămidă, beton sau oțel și au avantajul că nu dau emisii de compuși chimici nocivi pentru sănătate.

Preț redus cu până la 50% și strict controlat!

Procesul de proiectare și tehnologia de prelucrare a structurilor din lemn timber frame sunt extrem de precise și permit identificarea costurilor exacte ale întregii lucrări încă din faza de proiectare. Asta înseamnă ca nu vor aparea costuri suplimentare pe parcursul executării lucrării. Economisirea apare încă de la nivelul fundației, datorită greutății proprii relativ reduse a suprastructurii de lemn în comparație cu structura clasică din zidărie.
Astfel, consumul de materiale necesar realizării fundației (beton, fier), este redus cu până la 40%. In plus, proiectarea modernă facilitează economia de material si de ore de lucru, așa că te poți gandi la o clădire foarte performantă și la o arhitectură mai curajoasă fără grija prețului.


Construcția din lemn te menține sănătos!

Lemnul este un material natural, ecologic și sănătos, iar alcătuirile propuse de G500 țin cont de rezultatul celor mai recente cercetări, așa că poti vedea amvelopanta construcției tale ca pe un costum de schi de ultimă generație! O alcătuire inteligentă te va proteja de factorii de mediu, totodată va susține auto-reglarea micro-climatului interior și va reduce la zero riscul de acumulare de umezeala sau mucegai. Alcătuirile inteligente timber frame au grijă de confortul si sănătatea ta.

Timp de execuție cu până la 70% mai scurt

Ridicăm o locuință uzuală din lemn în cel mult 25 de zile (incluzând aici fundatia casei si închiderea acoperișului), iar aceasta devine locuibilă după 30 – 45 zile. Procesele de prefabricare, dar și tehnologia de montaj, ne permit sa livram construcții in orice sezon. Dacă ai comandat o construcție care se înscrie în gabaritul de transport rutier, o vei primi gata de utilizare, exact ca atunci cand comanzi un computer și vine prin curier. Nu există termene sau bugete depășite!


Construcția din lemn este durabilă în timp

Lemnul utilizat este în totalitate uscat și prelucrat la cele mai înalte standarde, așa că durata de viață a unei construcții este de generații. Unii producători de autoturisme promovează garantii extinse de pană la 5 ani, noi iți oferim o garanție standard de de 25 de ani, durata de viață fiind mult mai mare.

Supraetajări ușoare

Fie că dorești o mansardă sau o extindere unitară cu fațada existentă, sistemele propuse de G500 te ajută să obții un plus de spațiu util, cu minimul de încărcări în structura existentă. Oferim multiple solutii de maximizare a spatiului util in mansarde. Stucturile performante din lemn cu masa mică sunt o rezolvare ideală pentru supraetajări ale clădirilor existente.


Inserții in situri istorice

Sistemul structural din lemn propuse de G500 oferă oportunitatea unor intervenții minim-invazive și complet revestibile. Structurile sunt ușoare, includ ferme cu zero împingeri laterale, lucrează bine prin simplă rezemare, nu necesită fundații din beton și pot fi demontate cu ușurință. Fie că alegi o logică structurală tradițională, sau una modernă, lemnul este un material de construcții care armonizează cu clădirile istorice.

Maximizarea spațiului util

Structurile din lemn ocupă mai puțin spațiu deât structurile convenționale din zidărie și beton, așadar în aceeași amprentă a construcției și cu aceleași performanțe termice, cu structurile noastre vei avea cu până la 20% mai mulți metrii patrați utili. Mai mult, prin conformarile structurale fără reazeme intermediare, vei obține un spațiu nu doar mai generos, ci și mai versatil si adaptabil în timp.

Pe lângă producția structurilor din lemn, asigurăm
următoarele servicii complementare:

Proiectarea construcțiilor din lemn

Pornind de la brief-ul clientului, echipa noastră de proiectare propune proiecte de arhitectură și de structuri creative și moderne, care răspund atât exigențelor de calitate, cât și celor de preț de execuție

Optimizarea proiectului

Când vii la noi cu un proiect, îl vom analizeaza cu atenție, atât la nivel de ahitectură cât și la nivel de structură. Apoi iți prezentăm toate metodele de optimizare în ceea ce privește calitatea, eficiența, costul și timpul de execuție.

Consultanță pentru structuri din lemn

Dacă în proiectul tău apar semne de întrebare atunci când se caută soluția structurală optimă, vino la G500 și iți explicăm avanatajele și dezavaltejele soluțiilor posibile, apoi te îndrumăm spre soluția care ți se potrivește cel mai bine.

Servicii post-producție

Asigurăm clienților noștri transportul componentelor și asamblarea la locația șantierului, atât la scară națională, cât și internațională. Pentru asistență pe perioada de exploatare a clădirii scrie-ne și un reprezentat G500 te va suna în cel mai scurt timp.

Proiect la cheie

Împreună cu partenerii noștrii, avem posibilitatea de a asigura toate etapele procesului de la stadiul de idee și până la recepția construcției.

Prețuri orientative pentru construcții case din lemn tip timber frame

Utilizați experiența noastră în avantajul dumneavoastră

G500 oferă clienţilor săi mult mai mult decât construcţia unei case pe structură din lemn tip timber frame,întâmpinându-vă cu un pachet de servicii complete,coordonate de un personal calificat. Acest lucru nu economiseşte doar timp preţios în faza de construcţie, dar asigură şi o prestaţie de calitate superioară . Totul pentru a îndeplini cât mai bine exigenţele clienţilor noştrii.

Echipele G500 preiau responsabilitățile pentru coordonarea tuturor activităților, verificând ca fiecare detaliu să se ridice la cele mai înalte standarde calitative. În acest fel întregul proces devine simplu, rapid și lipsit de griji pentru dumneavoastră. La final vă veţi putea bucura din plin de ambianța la care aţi visat dintotdeauna.

Vă vom ghida pe parcursul întregului proces de pregătire și construcție. Cu noi veți evita surprizele neplăcute,o mulțime de probleme și stres.Vă oferim cunoștințele și experiența noastră în realizarea proiectului si construcției casei ,fiindu-vă garantate manopera și calitatea materialelor, termenii contractului, a etapelor stipulate în acesta și un preț fix,valabil de la începutul până la sfârșitul colaborării.

Prețurile pentru clienții din Uniunea Europeană se calculează personalizat,conform legislației în vigoare din țara în care se va face investiția de construire,urmând ca proiectarea să fie asigurată de compania noastră,în colaborare cu un supervisor din partea investitorului.

Acest lucru garantează faptul că atât calitatea cât şi costurile vor rămâne mereu competitive !


Vă invităm să vă faceţi o programare în avans, pentru a ne da ocazia să dedicăm suficient timp vizitei şi întrebărilor dumneavoastră. Cu siguranță veți fi mai mult decât mulțumiți!

Vă rugăm introduceți termenul de căutare dorit și apăsați tasta enter

Caută