loader image

Preturi Case Din Cărărmidă

Utilizați experiența noastră în avantajul dumneavoastră

În ceea ce privește conținutul de manopere și materiale în pachetele de construcție,

G500 este mereu cu un pas înaintea tuturor firmelor de nișă.

Chiar dacă suntem copiați în tot ceea ce facem!

G500 oferă clienţilor săi mult mai mult decât construcţia unei case premium,întâmpinându-vă cu un pachet de servicii complete,coordonate de un personal calificat. Acest lucru nu economiseşte doar timp preţios în faza de construcţie, dar asigură şi o prestaţie de calitate superioară . Totul pentru a îndeplini cât mai bine exigenţele clienţilor noştrii.

Echipele G500 preiau responsabilitățile pentru coordonarea tuturor activităților, verificând ca fiecare detaliu să se ridice la cele mai înalte standarde calitative. În acest fel întregul proces devine simplu, rapid și lipsit de griji pentru dumneavoastră. La final vă veţi putea bucura din plin de ambianța la care aţi visat dintotdeauna.

Vă vom ghida pe parcursul întregului proces de pregătire și construcție. Cu noi veți evita surprizele neplăcute,o mulțime de probleme și stres.Vă oferim cunoștințele și experiența noastră în realizarea proiectului si construcției casei ,fiindu-vă garantate manopera și calitatea materialelor, termenii contractului, a etapelor stipulate în acesta și un preț fix,valabil de la începutul până la sfârșitul colaborării.

Prețurile pentru clienții din Uniunea Europeană se calculează personalizat,conform legislației în vigoare din țara în care se va face investiția de construire,urmând ca proiectarea să fie asigurată de compania noastră,în colaborare cu un supervisor din partea investitorului.

Acest lucru garantează faptul că atât calitatea cât şi costurile vor rămâne mereu competitive.

  • Pachetul de construcție casă La Roșu Premium include elemente esențiale în plus față de structura imobilului cum ar fi:pozarea și montajul instalațiilor sanitare în fundația casei, hidroizolarea fundațiilor/pereților de subsol cu produsele de impermeabilizare a betonului prin cristalizare – proiectul casei bonus!
  • Pachetul de construcție casă La Gri Premium include elemente esențiale în plus față de oferta pieței cum ar fi:termosistemul cu polistiren grafitat ClimaPlus EPS80+ marca Thrakon, tâmplăria pvc cu 7 camere Salamander Streamline76 cu feronerie marca ROTO,accesorii Microventilație și Hope Sekustik,geam termopanTripan (3 foi de geam) – proiectul casei bonus!
  • Pachetul de construcție casă La Cheie Premium complet,permite personalizarea imobilului după preferințe ce include elemente/materiale esențiale de top în plus față de oferta pieței,pe care vă invităm să le descoperiți în prezentarea acestuia – proiectul casei bonus!
  • Notă: Datorită fluctuațiilor de preț ale materialelor de construcție costurile de edificare a unei case, poate suporta modificări în funcție de proiect / locație / natura terenului pe care urmează edificarea imobilului.G500 se adresează numai persoanelor care vor locui în casele ce vor fi construite și nu revânzătorilor!

G500 oferă următoarele prețuri pentru pachetele de construcții case din cărămidă:

Pachet construcție casă La Roșu Premium 325euro+Tva/mp construit

Pachet construcție casă La Gri Premium 490euro+Tva/mp construit

Pachet construcție casă La Cheie Premium 625.euro+Tva/mp construit

Cu siguranță,veți fi mai mult decât mulțumiți !

Vă invităm să vă faceţi o programare în avans, pentru a ne da ocazia să dedicăm suficient timp vizitei şi întrebărilor dumneavoastră.

Furnizori