Prima pagină » Pachete De Construcție Casă G500

CONSTRUCTII CASE PRETURI

Firma G500 oferă următoarele prețuri pentru construcții case

Utilizați experiența noastră în avantajul dumneavoastră,

G500 oferă clienţilor săi mult mai mult decât construcţia unei case premium,întâmpinându-vă cu un pachet de servicii complete,coordonate de un personal calificat. Acest lucru nu economiseşte doar timp preţios în faza de construcţie, dar asigură şi o prestaţie de calitate superioară . Totul pentru a îndeplini cât mai bine exigenţele clienţilor noştrii.

Echipele G500 preiau responsabilitățile pentru coordonarea tuturor activităților, verificând ca fiecare detaliu să se ridice la cele mai înalte standarde calitative. În acest fel întregul proces devine simplu, rapid și lipsit de griji pentru dumneavoastră. La final vă veţi putea bucura din plin de ambianța la care aţi visat dintotdeauna.

Vă vom ghida pe parcursul întregului proces de pregătire și construcție. Cu noi veți evita surprizele neplăcute,o mulțime de probleme și stres.Vă oferim cunoștințele și experiența noastră în realizarea proiectului si construcției casei ,fiindu-vă garantate manopera și calitatea materialelor, termenii contractului, a etapelor stipulate în acesta și un preț fix,valabil de la începutul până la sfârșitul colaborării.

Prețurile pentru clienții din Uniunea Europeană se calculează personalizat,conform legislației în vigoare din țara în care se va face investiția de construire,urmând ca proiectarea să fie asigurată de compania noastră,în colaborare cu un supervisor din partea investitorului.

Acest lucru garantează faptul că atât calitatea cât şi costurile vor rămâne mereu competitive.

  • Pachetul de construcție casă La Roșu Premium include elemente esențiale în plus față de structura imobilului cum ar fi : pozarea și montajul instalațiilor sanitare în fundația casei, hidroizolarea fundațiilor cu produsele  Soprema  și termoizolația fundațiilor cu produsele  Henkel Ceresit – proiectul casei bonus!
  • Pachetul de construcție casă La Gri Premium include elemente esențiale în plus față de oferta pieței cum ar fi :  termosistemul Ceretherm EPS80 marca Ceresit , tâmplăria pvc cu 7 camere marca  Streamline 76 Salamander cu accesorii de Microventilație și Hope Sekustik  marca  ROTO  și geam termopan Tripan  (3 foi de geam) – proiectul casei bonus!
  • Pachetul de construcție casă La Cheie Premium include elemente esențiale de top în plus față de oferta pieței, pe care vă invităm să le descoperiți în prezentarea acestuia – proiectul casei bonus!
  • Toate cele trei pachete prezentate, La Roșu,La Gri și La Cheie, mai cuprind plăcile EGGER Roofing Board – OSB 3 ce se montează la astereala acoprișului în loc de clasica scândură cu umiditate mare (EGGER Roofing Board reprezintă soluția rapidă și sigură de realizare a asterelii. Placa EGGER OSB 3 de format mic vine cu o frezare specială a muchiilor,care permite montarea precisă și continuă ca astereală rigidă,livrate de partenerul furnizor Holver
  • Indiferent de pachetul ales, proiectul casei vi-l oferim gratuit
  • Notă: prețul poate suporta modificări în funcție de proiect / locație / natura terenului pe care urmează edificarea imobilului.

G500,mereu cu un pas înaintea tuturor firmelor de nișă,în ceea ce privește conținutul de manopere și materiale în pachetele de construcție casă!

G500 interviu - Wienerberger Porotherm | Concepte durabile

Pachet construcție La Roșu Premium – 245 Euro/mp construit*

Pachet construcție La Gri Premium – 430 Euro/mp construit*

Pachet construcție La Cheie Premium – 515 Euro/mp construit*

Furnizori

Vă rugăm introduceți termenul de căutare dorit și apăsați tasta enter

Caută